Click pentru varianta de mobil

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Interpretari:

Termeni - prezentele conditii si termeni prin care oricine utilizeaza sau acceseaza siteul www.iCraciun.ro

Siteul - asa cum este el www.iCraciun.ro

Noi - echipa siteului, administratorul acestuia, sau orice alta persoana care are dreptul administratorului de a face modificari sau de a administra functii ale siteului.

Vizitatori - persoane care acceseaza sau utilizeaza siteul

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.


Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul sitului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.


Produsele si Ofertele Speciale

Produsele prezentate in categoria Oferte Speciale, sunt disponibile in limita stocului.

Desi vom depune toate eforturile necesare cu privire la corectitudinea informatiilor prezentate pe iCraciun.ro, este posibil ca din cand in cand informatii privind valabilitatea produsului, imaginile despre produs, costurile de transport, precum si alte informnatii care nu au legatura directa cu iCraciun.ro sa nu fie 100% reale.

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Autorii nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul site-ului. Informatiile pot fi modificate sau sterse oricand fara anuntare prealabila. Toate ofertele sunt fara obligativitate, si sunt valabile in limita stocului disponibil. Fotografia si descrierea produselor prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre aceasta si produsul respectiv. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala

Preturi si comenzi

Preturile afisate pe site sunt totale, iar taxa de transport poate varia. Comenzile a caror valoare nu depaseste 100 ron (fara transport), pot fi refuzate.

Comenzile a caror valoare depaseste 350 ron se vor livra gratuit conform ofertei: Livrare Gratuita

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, PE CARE IL ADAUGATI PE SITE SI PE CARE O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Returnarea Produselor

Orice comanda poate fi anulata fara costuri daca cererea de anulare se face inainte de livrarea produsului.

Nu ne obligam sa onoram toate comenzile.

Dumneavoastra, clientul nostru, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului in baza unei cereri scrise si aprobate de un reprezentant iCraciun.ro. Detaliile complete despre acest serviciu le gasiti aici

Atentie! Coletele trimise fara o anuntare in prealabil NU vor fi ridicate.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra este respectata, SVII fiind inregistrata in scop de prelucrare a datelor cu caracter personal la ANSPDCP cu nr 32016.

* revizuit si modificat ultima data: 08.10.2020

Siteul este detinut si administrat de:

SUBASEANU VLAD I.I.

Nr.Reg.Com: F27/850/2007

CUI: RO 22524383

Sediu Social: Piatra Neamt, Dacia 21/9