Click pentru varianta de mobil

Cel mai mic pret

Termeni de aplicare ai serviciului "Cel mai mic pret Garantat"

 

In dorinta de a oferi servicii de inalta calitate dar si cele mai mici preturi din mediul online pentru produsele pe care le comercializam, acceptam ca fiecare utilizator, viitor client iCraciun.ro, sa verifice pretul practicat si de alte magazine online comparandu-l cu al nostru iar in cazul in care va gasi acelasi produs pe un alt site la un pret mai mic de cel de pe iCraciun.ro, noi reducem pretul pana cand acesta coincide cu cel al siteului concurent.

Mai mult! Daca in decurs de 30 de zile de la data comenzii veti gasi acelasi produs pe un alt site concurent mai ieftin decat l-ati achizitionat prin intermediul iCraciun.ro, noi va rambursam contravaloarea diferentei dintre pretul de achizitie de pe iCraciun.ro si cel al siteului concurent. Rambursarea se va face prin acordarea unui voucher valoric, transmisibil, prin care pot fi facute ulterior cumparaturi de pe iCraciun.ro

Pentru ca serviciul "Cel mai mic pret garantat" sa fie aplicat, acesta trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

- "cel mai mic pret" este calculat ca fiind pretul produsului + cel al transportului si a altor taxe aplicate produsului, directe sau indirecte.

- sesizarea trebuie facuta in maxim 30 de zile de la data receptionarii produsului.

- produsul identificat trebuie sa aiba aceeasi garantie, acelasi cod, acelasi producator si aceleasi caracteristici (dimensiuni, greutate, brand, etc).

- oferta nu trebuie sa vina din partea siteurilor de anunturi colective (olx.ro, tocmai.ro, etc), sau licitatii (okazii.ro, etc)

- produsul sa nu fie la oferta (redus) pe siteul concurent, sau sa fie pentru o perioada de mai mult de 5 zile calendaristice de la data instiintarii.

- produsul sa fie in stoc si livrabil imediat.