Clasa Produs iCraciun.ro

Clasa Produs iCraciun.ro

Toate produsele iCraciun.ro sunt produse de calitate si sunt fabricate in conformitate cu legile nationale si internationale (marcate corespunzator cu CE).

Durata de viata a unui produs LED este de peste 3000 de ore dar este influientata in principal de modul in care acesta este exploatat, intretinut, depozitat, etc.

Trebuie inteles faptul ca, de exemplu, o instalatie conceputa pentru a fi utilizata in exterior poate fi utilizata fara probleme si in interior sau spatii deschise, dar nu si invers! 

Pentru a veni in intampinarea clientilor cu informatii cat mai simplificate despre produsele comercializate de catre noi, incepand cu anul 2016 introducem "Clasa Produs iCraciun.ro"

Informatiile despre "Clasa Produs iCraciun.ro" se vor regasi in fiecare pagina de produs electric (instalatii craciun, perdele de lumini, decoratiuni luminoase, etc), fiind marcate cu: A, A+, A++, A+++, A+++ PROFESIONAL.

Aceste marcaje au fost stabilite de catre iCraciun.ro in urma recenziilor primite de la clienti, dar si a unor verificari si testari riguroare si aleatorii ale produselor din cataloagele noastre, explicatia marcajelor fiind prezentata mai jos:

A -> produs ce poate fi folosit doar in spatii inchise (interior). Nu prezinta rezistenta la actiunea factorilor de mediu. Ledurile redau lumina ambinetala, joasa ca intensitate. 

A+ -> produs ce poate fi folosit in spatii inchise (interior) si spatii deschise. Prezinta rezistenta medie la actiunea factorilor de mediu. Ledurile redau lumina medie ca intensitate.

A++ -> produs ce poate fi folosit in exterior. Prezinta rezistenta medie la actiunea factorilor de mediu. Ledurile redau lumina puternica.

A+++ ->produs ce poate fi folosit in exterior. Prezinta rezistenta crescuta la actiunea factorilor de mediu. Ledurile redau lumina puternica, fiind protejate suplimentar. Firele prezinta izolatie cauciucata. 

A+++ PROFESIONAL -> produs ce poate fi folosit in exterior. Prezinta rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu. Ledurile redau lumina puternica, fiind protejate suplimentar. Firele prezinta izolatie cauciucata. Este interconectabil maxim, 10 bucati.

Dorim sa oferim informatii cat mai corecte despre produsele noastre de aceea aceste clase pot fi schimbate in orice moment in functie de alte teste efectuate, recenzii primite de la clienti, sesizare defecte fabricatie, etc.

Va multumim pentru increderea manifestata in produsele si serviciile iCraciun.ro